After GreenKid (6-11 ani)

GreenKid Afterschool înseamnă mai mult decât un curriculum, mai mult decât teme și mai mult decât o clădire, cu o gradină naturală de 700 m.p.

Este un afterschool care încurajează sustenabilitatea într-o multitudine de direcții:

AFTER GreenKid reprezintă un mediu pregătit, creat pentru a ajuta copilul in demersul acestuia către independența în rezolvarea temelor, prin înțelegerea conceptelor și noțiunilor noi, concentrare și fericire. Copiii au nevoie de un mediu educațional interactiv și tangibil pentru a se motiva pe sine. AFTER GreenKid acceptă, în prezent, copii din clasele primare si vine in completarea programului zilnic școlar, fie că acesta se desfășoară dimineața, fie dupa-amiaza și asigurăm un program zilnic de 5 ore, pe care îl putem completa, după dorință, cu extra-opționale. Fiecare clasă este alcătuită din aproximativ 8-10 copii, grupați pe categorii de vârstă, după cum urmează: 1 clasă de copii din clasă pregătitoare, 1 clasă de copii din clasa 1 și o clasă alcătuită din copii în clasele 2-4, coordonate de cadre didactice calificate.

  1. De la dezvoltarea gândirii divergente, cu găsirea soluțiilor optime în circumstanțe diferite, a inteligenței emoționale, cu acceparea diferențelor de atitudini și opinii, până la cultivarea unui simț etic și civic necesar, prin exersarea alternativă a unor roluri și responsabilități sociale.
  2. After GreenKid începe cu viitorul în minte, proiectând o experiență de învățare pentru elevi, care îi va pregăti să conducă lumea către un viitor mai sănătos, mai curat și mai durabil.
Play Video

Program

After GreenKid înseamnă mai mult decât un curriculum, mai mult decât teme. Programul încurajează copii cu vârste între 6 și 11 ani să dezvolte gândirea divergentă, inteligența emoțională, cu acceparea diferențelor de atitudini și opinii, precum și cultivarea unui simț etic și civic necesar.

Preluarea de la școală
11:00-13:00
Servirea mesei de prânz
13:00-13:30
Rezolvarea temelor
Materii esențiale
13:30-15:00
Engleză
15:00-15:30
Consolidare
15:30-16:00
Activitati extra-opționale
16:00-17:30

Tarife

5 ore
12:00-17:00 orar
1100 RON
/ Luna
+ 22 RON masă / zi

Meniu

Mic dejun
Tartine cu mozzarela și legume

Cantități: 30g/30g/20g, Calorii: 290.2

Fruct

Cantități: 100g / 112.4 Calorii

Prânz
Ciorbă de pui cu leuștean

Cantități: 200g, Calorii: 180.7

Ravioli cu ricotta și spanac

Cantități: 150g, Calorii: 252

Clătite cu dulceață

Cantități: 50g, Calorii: 146.5

Echipa educațională

GreenKid Afterschool înseamnă mai mult decât curriculum, mai mult decât teme și mai mult decât o clădire, cu o gradină naturală de 700 m.p. Este un afterschool care încurajează sustenabilitatea într-o multitudine de direcții: de la dezvoltarea gândirii divergente, cu găsirea soluțiilor optime în circumstanțe diferite, a inteligenței emoționale, cu acceparea diferențelor de atitudini și opinii, până la cultivarea unui simț etic și civic necesar, prin exersarea alternativă a unor roluri și responsabilități sociale.

After GreenKid începe cu viitorul în minte, proiectând o experiență de învățare pentru elevi, care îi va pregăti să conducă lumea către un viitor mai sănătos, mai curat și mai durabil.

Miruna Costache
Învățător
Delia Sandu
Profesor lb. română
Sabina Zeimen
Profesor Reggio Emilia
Bianca Parfene
Profesor lb. engleză