Termeni și condiții

Vă mulțumim că ne vizitați !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpărarea de produse, implica acceptarea acestor termeni și condiții.Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. GreenKid.ro își rezerva dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fară o notificare prealabila către utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii și condițiile de utilizare ale site-ului, accesând pagina « Termeni și condiții » în orice moment.

Precizări prealabile

Preturile sunt exprimate în RON. Prețul final plătit de către client este format din prețul de achiziție al produsului, la care se adaugă costul de transport. GreenKid.ro, nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Produsele prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ. GreenKid.ro, poate schimba tipul anumitor produse în cazul în care acestea nu sunt disponibile. Produsele comercializate pe site-ul www.GreenKid.ro sunt destinate prelucrării și nu pot fi folosite că atare.

Drepturile de autor

GreenKid.ro este marca înregistrată a ASOCIATIA BABY PARKING, având sediul social în Brașov, Str. Prahova, nr. 29, Jud. Brasov, cod de identificare fiscal 3831675.

Întregul conținut al GreenKid.ro este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala și industriala. Folosirea fară acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului www.GreenKid.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) este proprietatea ASOCIATIA BABY PARKING, și cade sub incidenta dreptului de autor prevăzut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menționați la sfârșitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala vă rugam să ne scrieți la adresa office@GreenKid.ro.

Declinarea responsabilității

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (nuanță, aspect, …).

Echipa GreenKid.ro, încearcă să vă prezinte cât mai detaliat și corect produsele și să respecte acuratețea informațiilor. Totuși, GreenKid.ro nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor precum și conținutul acestui website sunt lipsite de erori, complete și actuale. GreenKid.ro, nu-și poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc.

Informații, Comunicări

Cei care vizitează site-ul www.GreenKid.ro pot face comentarii și orice alte comunicări pe formularele de contact și/sau comanda, sau pe adresa de e-mail office@GreenKid.ro atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzând e-mail, posta, formulare online, se vă considera că utilizatorul conferă ASOCIATIEI BABY PARKING dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Condiții pentru returnarea produselor

Dorința GreenKid.ro este că produsele pe care vi le oferim să fie în deplina concordanta cu nevoile dumneavoastră. În caz contrar, conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se vă data, semna și trimite de către dvs. prin e-mail la adresa: office@GreenKid.ro. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fară să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dvs. ASOCIATIA BABY PARKING se obliga să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data renunțării în scris la colet. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfecta, fară a fi folosite sau încercare, fară urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original. Daca nu primiţi răspuns într-un termen de timp rezonabil sau consideraţi că raspunsul vă încalcă drepturile conferite de lege puteţi depune o reclamaţie insoţită de adresa dumneavoastră, raspunsul operatorului economic si celelalte documente probatorii necesare instrumentarii reclamaţiei, accesand linkul: Reclamatii – ANPC

Fraudele

Orice încercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica conținutul www.GreenKid.ro, de a afecta serverul pe care rulează site-ul vă fi considerata tentativa de frauda, ASOCIATIA BABY PARKING rezervandu-și dreptul de a pune în mișcare plângerea penala împotrivă celor care au încercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie și plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. În acest caz vor fi anunțate organele competente pentru a soluționa cazul.

Litigii

ASOCIATIA BABY PARKING, proprietara a www.GreenKid.ro, va face tot posibilul că toate neînțelegerile privind orice tip de disputa intre parti să fie rezolvata pe cale amiabila de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, soluționarea litigiilor vă reveni instanței judecătorești competente din Romania.