Mama si prima zi in colectivitate a copilului sau

septembrie 3 2022, 10:00
- septembrie 3 2022, 13:00

Vine toamna si cu toamna ne pregatim de cresa, gradinita, scoala. Din diferite motive si simtiri, atat interioare cat si exterioare ajungem sa fie necesar sa punem copiii intr-un context social. Tot acest proces ne ridica la suprafata cele mai ascunse temeri si frici dar ne pune fata in fata cu cele mai puternice si curajoase aspecte ale noastre.
Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa ne adunam intr-un spatiu relaxant in care sa aducem impreuna situatii similare, contexte de viata asemanatoare. Sa creem o comunitate de oameni in care sa ne putem sustine reciproc acolo unde simtim ca ne pierdem sau ca nu mai putem.
Ce vom face la aceasta intalnire?
Vom vorbi deschis, vom face exercitii si jocuri si vom dezbate teme pretioase cum ar fi:
Care sunt cele mai de pret temeri ale unei mame?
Cum pot fi cea mai buna mama?
Ce este oglindirea si care este rolul ei in relatia cu copilul?
Ce sunt etapele de varsta si de ce apar tiparele repetitive?
Cum influenteaza mama acomodarea la gradinita?
Cine sunt eu?
Raluca Oltita Rad – OM, femeie, mama, sotie, iubita, fiica, sora, prietena, o fiinta plina de viata in continua cautare si descoperire, plina de bucurie, pasiune si curiozitate despre ceea ce este OMul in toata plenitudinea lui, cu respect si recunostinta pentru Viata si Natura. Propria cautare intru vindecare si reintregire m-a condus catre diferite instrumente de lucru cu sinele, primind intelegere despre minte, trup si suflet si perfecta sinergie si simbioza dintre acestea. Ultimii 9 ani au fost dedicati cunoasterii si dezvoltarii personale si profesionale, prin experimentare, observare si studiu continuu a ceea ce este viata in toate aspectele ei.
Economist
Facilitator in metoda de lucru cu Mandale de Lumina – metoda Ursulei Irrgang
Formator in metoda pr.dr. Florian Colceag – modelare matematica, pedagogie gifted, schimbarea paradigmei de gandire in educatie
Facilitator TRE (Tension and Trauma release exercise) – metoda Pr.Dr. David Berceli
De ce fac asta?
Pentru ca cred cu tarie in puterea unei mame de a schimba viata din jurul ei, de a schimba lumea si pentru a crea o lume mai buna pentru copiii nostri e nevoie sa ne uitam mai intai “in gradina proprie”.
Valoarea pe care o aduci tu este inestimabila prin propria ta prezenta iar participarea este sustinuta de suma de 60 lei.
Te invit sa vii asa cum esti in cea mai autentica forma a ta, cu toate cele “bune si rele” si intr-o tinuta relaxanta si lejera.