Mama se naste odata cu pruncul

octombrie 15 2022, 10:00
- octombrie 15 2022, 13:00

Mama se naste odata cu pruncul. Stii de ce? Pentru ca are inca o data sansa sa re/nasca, sa se creasca. Pentru ca doar de acolo ea va stii sa isi aminteasca darurile de la mama ei.

Poate darurile de la mama ta nu au fost asa cum te asteptai si nu tot ceea ce iti amintesti este tocmai placut. Dar stii ce? A facut si ea ce a putut, ce a stiut prin prisma educatiei pe care a primit-o.

Stiu ca sunt locuri in care nu vrei sa fii ca ea, dar iti spun drept, in fiecare lovitura a fost un context de crestere, gaseste darul din acea experienta.

Cu toate acestea TU nu esti mama ta, tu ai sansa sa faci lucrurile altfel, tu ai contextul sa faci lucrurile altfel. Intreaga lume se schimba pentru ca tu sa ai loc sa faci lucrurile altfel.

Creste-ti pruncul, crescadu-te pe tine. Conecteaza-te cu el asa cum te conectezi cu tine, iubeste-l asa cum te iubesti pe tine, imputerniceste-l pe el asa cum te imputernicesti pe tine, invata-l sa isi traiasca emotiile aratandu-i cum le traiesti tu pe ale tale.

Desi nu am pastrat frecventa de doua saptamani, revenim cu sezatoarea mamelor. Suntem aici sa ne sustinem reciproc, sa dam din cunoasterea si invataturile noastre. Sunt locuri prin care am trecut deja, locuri din care putem aduce alinare, mangaiere si chiar perspective noi.

Ce vom face la aceasta intalnire? Vom vorbi deschis, vom face exercitii si jocuri si vom dezbate teme pretioase cum ar fi:
Cum adica mama se naste odata cu copilul?
Ce inseamna pentru mine sa fiu mama?
Ce spune copilul din mine atunci cand devin mama?
Care sunt credintele mele legate de a fi mama?
Cum etapa de varsta a copilului imi ofera mie ca mama context de crestere?
Unde pleaca femeia care sunt atunci cand devin mama?
De ce este influentata relatia cu partenerul atunci cand devin mama?
Cum pot sa fiu EU?

Dar ca de fiecare data, nu ne limitam la temele intalnirii, lasam lucrurile sa curga si sa se aseze armonios dupa cum este firesc.

Cine sunt eu?
Raluca Oltita Rad – OM, femeie, mama, sotie, iubita, fiica, sora, prietena, o fiinta plina de viata in continua cautare si descoperire, plina de bucurie, pasiune si curiozitate despre ceea ce este OMul in toata plenitudinea lui, cu respect si recunostinta pentru Viata si Natura. Propria cautare intru vindecare si reintregire m-a condus catre diferite instrumente de lucru cu sinele, primind intelegere despre minte, trup si suflet si perfecta sinergie si simbioza dintre acestea. Ultimii 9 ani au fost dedicati cunoasterii si dezvoltarii personale si profesionale, prin experimentare, observare si studiu continuu a ceea ce este viata in toate aspectele ei.
Economist
Facilitator in metoda de lucru cu Mandale de Lumina – metoda Ursulei Irrgang
Formator in metoda pr.dr. Florian Colceag – modelare matematica, pedagogie gifted, schimbarea paradigmei de gandire in educatie
Facilitator TRE (Tension and Trauma release exercise) – metoda Pr.Dr. David Berceli

De ce fac asta?
Pentru ca cred cu tarie in puterea unei mame de a schimba viata din jurul ei, de a schimba lumea si pentru a crea o lume mai buna pentru copiii nostri e nevoie sa ne uitam mai intai “in gradina proprie”.

Valoarea pe care o aduci tu este inestimabila prin propria ta prezenta iar participarea este sustinuta de suma de 75 lei, în contul Asociației Baby Parking, RO25RNCB0053156560420001, cu mentiunea WORKSHOP

Ceaiul si cafeaua sunt din partea casei.

Te invit sa vii asa cum esti in cea mai autentica forma a ta, cu toate cele “bune si rele” si intr-o tinuta relaxanta si lejera.