Celebrăm bogăția oferită de acest anotimp.
Luni – Ziua Recoltei;
Cules strugurii + înșiruire;
Bătut nucile + pus la uscat;
Adunat merele – puse în lădițe;
Efortul va fi răsplătit cu cartofi copți, serviți la ora 11:00.
Marți – Ziua Tradițiilor;
Șezătoare; Dezghiocare porumb;
Împletire legături de ceapă;
Presat strugurii;
Ne răsfățăm cu mămăligă făcută la ceaun și cu brânză, servită la ora 11:00.
Miercuri – Ziua proviziilor pentru iarnă;
Punem murături.
înșirarea strugurilor din producția proprie;
Felierea merelor din producția proprie și dezhidratarea lor;
Ne răsfățăm cu mere deshidratate, servite la ora 11:00.
Joi – Ziua coptului;
Scobit dovleac;
Sortat semințe și puse la uscat;
Răzuit dovleacul și pus la plăcintă;
Ne răsfățăm cu plăcintă de dovleac, făcută de noi, servită la gustare.
Vineri – Carnavalul toamnei – cu invitație pentru părinți;
Parada costumelor de toamnă;
Realizarea, împreună cu părinții, a SPORULUI CASEI;
Ne vom răsfăța cu ceai, must făcut de copii și plăcintă cu dovleac;