Festivalul Iernii

decembrie 19 2022, 09:00
- decembrie 23 2022, 16:00

Deja la a doua ediție, suntem bucuroși să dăm startul activităților de Crăciun.

19.12 – Ziua Meșteșugului
Ziua Meșteșugului este ziua în care Bucuria se va împleti cu Răbdarea și Sârguința. Va fi ziua în care se va naște, din mâinile celor mici, o traistă tradițională, făcută cu propriile mânuțe, pentru a strânge merindele primite după colindat.

20.12 – Ziua Colindelor
Unul dintre cele mai răspândite și mai frumoase obiceiuri în preajma Crăciunului, dar și a Anului Nou este colindul. Este o tradiție care merită transmisă între generații, pentru a spori Bucuria Sărbătorilor de iarnă. Dorim să ajungem să îi colindam si pe cei de la Compania APA. Sperăm să nu avem prea multe emoții.

21.12 Ziua Gătitului / Împodobirii
Ca orice cămin de oameni gospodari, ne vom pregăti de Sărbătoare, ornând curtea și grupele cu podoabe tematice și vom fi noi, de data asta, cei care vom asculta colinde.

22.12 Ziua de Șezătoare Atelier de turtă dulce – prima parte a zilei (doar cu cei mici)
Atelier creativ – a doua parte a zilei (cu părinții). Zi importantă pentru orice comunitate, pentru că atunci, legăturile de suflet se întăresc. Va fi o zi petrecută împreună: copii, părinți, educatori, personal auxiliar. Vom crea amintiri de Crăciun.

23.12 Ziua Darului din suflet
Va fi ziua in care vom duce darurile strânse pentru copiii Grădiniței din Budila, împreună cu Moș Crăciun. Apoi, pentru a le răsplăti bunătatea, Moș Crăciun va trece și pe la copiii GreenKid, pentru a le mulțumi, așa cum se cuvine.