Delia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Redirecționează 3,5 %

În fiecare lună, fiecare dintre noi plătește un impozit pe venit către stat.
Însă tu poți să decizi cum să folosești o parte din acești bani pentru o cauză  cu care rezonezi și poți genera schimbarea pe care ți-o dorești.
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către acesta cauză până la data de 25 mai.

De ce sa ne alegi pe noi, GreenKid – In armonie cu natura?Fondurile astfel generate pot face diferența pentru organizații precum a noastră care se străduiește să furnizeze servicii educaționale complexe, de calitate si cu o componenta progresivă de responsabilitate socială, pentru antepreșcolari, preșcolari si școlari, in mod independent, fara afilieri de orice fel.Dacă ne-ai urmărit până acum știi deja că Asociația GreenKid dezvoltă mai multe proiecte care implică, pe lângă serviciile educaționale in sine, si acțiuni de conștientizare asupra risipei resurselor naturale, acțiuni de grădinărit urban, de colectare selectivă pentru reducerea, reutilizare și reciclarea deșeurilor pe care le producem, acțiuni centrate pe respectarea drepturilor naturii și ale copilului.

Dacă îți dorești să ne susții, procedura este foarte simplă: completează formularul din link-ul de mai jos, urmează instrucțiunile, semnează-l și trimite-l pe adresa .
Pentru noi, aportul tău va fi unul important!*

Impozitul pe venit se plătește la stat de către:
• salariați;
• persoane care obțin venituri din pensii;
• persoanele fizice autorizate (PFA) care realizează venituri din activități independente;
• persoane care obțin diverse venituri prin închirierea sau arendarea unor bunuri cu o formă contractuală înregistrată
• asociați ai unor entități juridice care încasează lunar venituri de pe urma acestei asocieri
• persoane care obțin venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură.